GOTT NYTT ÅR!

Vet inte vart jag befinner mig just nu, detta är tidsinställt. Men hoppas ni alla har en epic-kväll! Jag pekar finger mot det gamla äckliga året 2012, och välkomnar 2013 med öppen famn! 
 
2013 ska bli mitt år.

--

Hinner inte skriva ngt om blåbärsdressyren.. men är sjukt nöjd! Ska iväg till vic och fira nyår med henne, hoppas det blir en awsm kväll! 
 
Puss på er alla fina, och så hörs vi nästa år! ;) 

Är man inte bäst får man va snyggast!


Ingen kunde röra oss.

Men du vet att jag var lika rädd som du.
Det fanns så mycket att se så jag släppte taget om din hand och du försvann.
Du vet att jag var lika rädd som du.

 

Det fanns inget som kunde röra oss.
Inget som kunde röra oss.

 

Somrarna, vad hände med dom somrarna?
När du och jag var kungarna av ingenting från ingenstans.
Nu faller snön och mörkret är en mördare
som kväver varje kreativ tanke som vi någonsin tänkt.
Men du och jag, vi dansar än, ett krig, ett spel, en lek, ett skämt.
Vi kunde aldrig enas ens om musiken.

 

...

 

Andas in och andas ut, orkar jag så orkar du.
Andas in och andas ut, orkar jag så orkar du.

 


Klockan blev för mycket!

Jag orkar inte skriva om dagens pass. Ett skrittpass på Exet som var jobbig, och ett pass på 45 på Hero som var supertrevlig att rida idag! 
 
Sitter och tjockar Kents nya låt just nu! Underbart. Allt dom gör är underbart. Låten släpptes 00.00 - fatta hur många vi var som fick paniken när vi inte hittade den någonstans! Den var på vift. Tack twitter liksom, där finns det alltid trofsta med koll :)
 
Nu ska jag dock sova! Imorgon är det blåbärsdressyr på Zetra (känner mig dock inte redo för det. Men vi köttar!).. har inte pluggat in programmet ännu. Känns som evigheter jag red LC:1an
 
Men håll tummarna för oss imorgon :D Godnatt!
 

Och nu kom släkten

Lillebror fyllde år igår och nu är släkten här. Bloggen får uppdateras senare, när det är lungt o fridfullt här igen (host.) 

Rida snyggHero

Exet har redan ridits, jag är sjukt kissnödig men har denna killen kvar o rida! Nu kör vi. Knip!


Länge sen. En annan tid.

Jag hittade precis denna teckningen jag gjorde för snart 10 månader sen. Jag minns exakt när jag gjorde den, och hur jag mådde. Jag minns varför jag mådde så. Jag minns hur jag såg pennan röra sig medan tankarna var på annat håll. Automatiskt kollade jag upp skarpt skuggade ansikten på google, för att få till den här bilden. Automatiskt tecknade jag den här. Fast utan att tänka riktigt på den. 
 
Det här är lätt en av mina coolaste teckningar, och jag är så sjukt nöjd med den. Men jag kan inte förklara den, jag bara kände den just då! 
 
Idag, 10 månader senare, så känner jag att mina fingrar inte skulle kunna styra pennan till att skapa en sån här. Den är mörk. Den skriker verkligen ut att personen som skapade denna inte mådde bra. Enligt mig. Nu mår jag bra, så sjukt bra! Så bra som jag mått den senaste månaden.. eller kanske bara veckan... har jag inte gjort på så sjukt länge. Går inte ens att förklara. 
 
När jag sätter mig och klottrar ner saker på något random papper.. jag vill bara rita fina saker. Det är så det ska vara egentligen! Även om jag lite saknar att göra dom här teckningarna ;)
 

-


Svar till Anonym

Eftersom du valde att kommentera anonym får jag väl svara här i ett eget inlägg. 
 
Först vill jag veta vart jag skrev att Zetra är min häst? Eller vart du läste det? Jag är inte dum i huvudet, jag vet om att jag inte har någon rätt alls att säga det, eftersom han inte är det, precis som för alla andra.
 
Men nu är det så att det här är MIN blogg (och det har jag mer än all rätt att säga!) och på MIN blogg skriver jag till 80% om Exet och Zetra. Är Exet min häst då? Nej det är han inte, men att han täcker hela headern har ingen reagerat på..?
 
Anledningen till att dom står med i headern är inte för att jag anser att dom är mina eller någonting sådant, utan för att dom två hästarna är en STOR del utav bloggen. Skulle jag rida en till häst så mycket som jag rider dom, eller satsar på dom, så skulle även denna troligen få vara med där i headern.
Och om Lotta på något vis skulle tycka detta faktum att Z står med i headern är störande, då skulle jag självklart ta bort det! 
 
Tillsvidare får Zetra finnas där i hörnet tillsammans med Exet, för att visa att det är dom två som jag skriver mest om här på min blogg :)
 
Så kram på dig, hoppas du känner dig lite visare nu!
 

Fina killarna!

Exet var trög som satan för skänkeln, och jädrigt ofokuserad på mig.. men han fick röra på sig iaf, det är väl det som räknades idag :P Imorgon ska jag försöka jobba honom lite mer, vara så hurtig att jag tom tar på sadel! haha.. blivit lite lat på den fronten... men jag håller mig varm om rumpan lite iaf :D 



Hero var piggelin! Alltså då menar jag verkligen PIGG! Haha :P Men tyckte han gick bra iaf.. Försökte få han stadig i skritten (han ville gärna gunga med huvudet och krulla ihop sig) och i traven så var han väldigt stadig i sig, men krullade ihop sig lite även där, så ville försöka få honom att sänka sig och ha sådär skön kontakt i handen. Gick ändå rätt bra sen, även om han sprang på lite väl mycket :)

d.ö.d

2 fina travare senare och bilder på g, så ligger jag i soffan helt död. Här kommer febern liksom. Och inte får jag ens vila lite för måste städa huset eftersom lillebrorsan fyller år idag och släkten kommer imorgon -.- ORKAR JU INTE! Bleh. 
 
Får blogga mer sen, för nu står dom o gnäller på mig.. brb.

Häst nr2 klar!

Nu ska jag hem!


Den underbara Utmärkta Charmören


Första hästen motionerad!


Nämen nämen!

Ny design? Ohja! Kände för att fixa en lite mer vinter-design här dåra.. den andra kändes väldigt mycket höst. Endast nya bilder och nya färger.. orkade inte anstränga mig så hårt :) hehe. 
Ska byta bilder i menyn imorgon också!
Ahjuste, Zetra fick va med i ett hörn (bokstavligt talat) i headern.. jag rider honom trots allt minst 2ggr i veckan, och det skrivs rätt mycket om honom. Han ska även få en fin "info" ruta, för han är ju värd att läsa extra om :D haha.. 
 
Klicka på f5 om ni inte ser designen :) 
 
Nu ska jag sova! Imorgon vid 11 kommer Sanna hit. Hon bor vanligtvis i norrköping, men han en kille här i sthlm. Så ja, hon fråga ifall hon fick hänga med ut till stallet och klappa hestarna :P Varför inte? En slav är alltid bra att ha med sig ;) hehe
 
Godnatt ni fina som fortfarande orkar läsa min blogg :D
 

Rensat tankarna hos bästa

Exet mötte mig med ett dovt murrande och spetsade öron, precis vad jag behövde! Åh vad han kan få mig att må bra den där jädra lilla grisen<3
 
Planen med Exet ser nu ut såhär: Få honom i form igen, och börja med att jobba honom i skritt i en vecka nu, för att sen lungt börja jobba i trav :) Sen liksom bomma mycket, bevara dom fina stegen han helt plötsligt fått :P och succussivt börja jobba galopp.
Får se hur det går, men just nu har jag mycket tid liksom :P så de borde nog bli bra ^^
 
Idag blev det skritt runt travbanan, några varv. Det var otroligt mysigt när månen lyste upp allting, skapade tom skuggor! Och det var kallt som satan, men satt bara o njöt! Snacka om perfekt kväll för att rensa tankarna<3
Underbar bild från när Julia följde med till Exet o fotade! Jag kliade honom på en punkt på halsen, och det var väldigt skönt tydligen. Gosis.

Enorm kärlek till min fina vän


Allt ont har någonting gott med sig!

Jag fick inte förlängning på jobbet, något jag är irriterad över, då jag verkligen förtjänade det! Någonting som dom sa sälva! Men det var pengafrågan, eftersom jag inte är anställd via arbetsförmedligen måste dom betala hela min lön själva, vilket dom inte har råd med tydligen.. bittert! Men jag håller humöret uppe :) 
 
Jag har lärt känna goa människor, fin människa och går därifrån med mer erfarenhet! Är faktiskt mest ledsen över att jag kommer sakna dom (vissa) som jobbar där.. pengarna är jag inte så orolig för, det löser sig liksom. Har nattklubben, globen och fotograferandet! 
 
Nu kommer jag iaf ha tid till andra underbara saker. Jag kommer försöka ta Exet så mycket som möjligt och nu ska jag även börja rida Frasse igen :) Riktigt kul! Gymmet ska jag ta tag i också! Och så kommer jag ha tid att ta fotojobb som satan! 
 
Så nu är jag taggad till mer ridning, beach13 och fotojobb! 

Varför ska det egentligen vara så vårt?

"Tänk om det ändå vore så lätt!"
Hur ofta tänker man inte det? Hur ofta ser man inte problem och hinder som någonting alldeles för svårt? 
 
Jag kom igårkväll på mig själv när jag önskade att det var lätt, att allting var så enkelt. En barnlek. Men när jag funderade lite på det. Varför skulle det vara svårt för? Eller kanske omöjligt? Är det ens det? Måste man förvandla allting till någonting som är ouppnåeligt? Tänk om allting egentligen är precis sådär enkelt som man vill att det ska vara?!
 
Visst, vissa saker är extremt svåra att uppnå. Men är det verkligen omöjligt? Jag vill inte tro det. För det handlar nog ändå om viljestyrka, kraft och beslutsamhet. Jag vill gärna tro på att allt är möjligt.
 
Vill du tävla höga klasser innom ridsporten? Övaövaöva! Har du inte råd? Om det verkligen är ridningen du brinner för så jobbar du häcken av dig för att ha möjligheten till att öva! Möjligheten till att utvecklas! Ingenting kommer ju gratis, någonting som alla egentligen vet! 
 
Vill du bli en grym fotograf! ÖVA! Läs på internet, fråga andra, fota varje dag och iakta andras bilder. Vad gör dom som inte du gör? Hur komponerar den personen sina bilder, och hur ska du göra för att hitta den där känslan i bilden som bara skriker ut? 
 
Öva. Kämpa. Slit.
Fråga. Testa. Iakta. Kämpa.
Kämpa. 
 
Uttrycket "om det ändå vore så lätt!" känns, för mig, som ett annat sätt att säga "Det funkar inte så!" eller "Det går verkligen inte!"
 
Och det kanske inte är så lätt egentligen.. men gör det för guds skull inte svårt! Sätt inte stämpeln "omöjligt" över det. Jag kommer nog aldrig mer tänka "om det ändå vore lätt" mer, efter att ha insett det här. Jag kommer tänka till, och ba.. nä, men varför inte? Det här grejar jag!
 
Baby-steps.
 
"Det är inte så lätt" var det jag svarade när folk sa att jag skulle andas och fokusera när jag satt där, spyfärdig, innan tävlingarna. Men så var det de. Jag hade ju ingenting att vara rädd för! I söndags var jag långt ifrån rädd.. för det var lätt! Allt jag behövde göra var att lita på mig själv och Zetra. Tillsammans klarade vi ju det!

Ibland är man bra söt.


Fekk this. I'm awesome.


Nöjd och slutkörd!

Zetra har inte gått sen i söndags (röda dagar) och kan ni tänka er hur nojjig jag var innan? Förväntade mig en skiiiiitstark och pigg kille! Men det var rätt lungt, han behöll fokusen helt ok och jag kämpade på. Stel var han iaf, men det är ju inte så konstigt! 
 
Är galet nervös inför blåbärsdressyren på måndag, som jag ska rida på honom.. vad har jag gett mig in på? xD Jag kan ju knappt sitta ner på han just nu! ^^
 
Men det är bra träning för oss båda :) Jag ska stretcha gaaaalet fram tills måndag! Stela höfter? Nej.

En bubblande känsla

Hur ska man kunna somna när man älskar livet och inte vill missa en sekund?
 
Alltså jag mår så bra just nu, och ligger här med ett stort, äkta jädra leende på läpparna! Allt skit, allt kaos och alla problem som fuckar upp mitt huvud. Dom känner jag inte av just nu. Ja, dom ligger där o trycker, men det är någonting starkare som trycker tillbaka dom! 
 
Det var länge sen jag kände såhär. Jag vill inte kalla det lycklig, det saknas mycket för att jag ska känna mig sådär lycklig. Men glad. En bubblande känsla och leenden. Som att allt bara ska lösa sig, allting blir bra. Hoppet bara växer. Och det är inte långt kvar tills jag kallar mig själv lycklig. Det känner jag! 
 
Kände att jag bara måste få skriva ut det. För jag verkligen känner det. Det känns så jäkla bra!
 
När jag nu somnar.. så somnar jag med ett leende. 

Matkoma

Ligger i farmors soffa, helt sjukt mätt! Det har varit julmiddag här, så har tryckt köttbullar så dom står it genom öronen ^^
Det är bara pappas sida av släkten här, dock inte hela den sidan. Rätt skönt eftersom dom kan prata rätt mkt och är så sjukt envis (hmm, kanske inte är bortbyting trotsallt?)...

Men om 2,5 timmar så blir jag upphämtad här, ska nämligen på bio :) mysigt! Ska se Taken 2, hoppas den är asbra :D 1an är ju verkligen grym! Så har lite förväntningar


kärlek


Vadå frukt? Jag har en brunbjörn!

Ser ni inte likheterna?


Julia Samson & Nightingale "Nighty"

Alltså jag blev så otroligt glad när jag retuscherade bilderna. Det är liksom äkta leenden rakt igenom, vi hade så otroligt kul och dom blev ju bara SÅ BRA! Min absoluta favorit är nog nr3 här nedan. Älskar att vi valde rosa jacka istället för en svart, det blev så fin kontrast mot allt det vita!
 
Vad tycker ni? Visst är ponnyn underbart söt och vacker?!

Sista bilden får Julia bjuda på! Den bara strålar glädje och skratt enligt mig. Fytusan vad jag skrattade när jag fotade den, när J försökte springa snyggt! Aaah, underbart.
 
© PhotoByKrüger

Vad händeR?

Julia hämtar upp mig om en kvart. Tror nog ni kan gissa vad jag utsätter mig själv för idag!  Haha vaknade upp utan röst. Detta kändes då inte som en bra idé, så vi sket i det! Men framför kameran stod jag!

Godnatt!

Sitter o halvsover framför datorn, i myskläderna (kärlek till dom). Blev en rätt seg kväll, men har ändå klassat den här dagen som mycket bra :D Imorgon väntar ännu en dag, som jag hoppas på blir minst lika bra, om ändå lite (mycket) bättre! 
 

Bilder från dagen...

... kommer imorgon runt 11-12! Håll utkik :D

Hjärtegull

Hur söt är han inte liksom?

För allt du har gett mig. Tack!

Jag har lärt mig, av en fantastisk person, hur viktigt det är att lyfta upp personer och berätta för dom hur otroligt bra dom är! Det finns ingenting bättre än att bli uppskattad för det man gör, och att känna hur andra personer tror på en. Det får en att tro på sig själv ännu lite mer.
 
Den personen som har lärt mig det här, det är min underbara fotolärare Stephan Lundgren! Han är iof inte min lärare längre, men han är fortfarande en extremt viktig person i mitt liv! Bara tanken på att man kan ringa och snacka med honom närsomhelst ger mig trygghet och lugn. 
 
Stephan är en person som tror på folk, och verkligen vill att hans elever ska bli det bästa dom kan bli. Det känner man! Han har fått mig att tro på mig själv, och tack vare honom är jag starkare! Jag är inte samma person som jag var för  3,5 år sen. Jag är tusen gånger bättre! Allt han har gett mig, och lärt mig, är jag så sjukt tacksam för. Finner knappt ord för att beskriva det!
 
Jag önskar fler personer var som Stephan, som hade samma syn på livet och på andra människor. Tyvärr är det ont om sånna människor. Tyvärr. Det finns alltid dom som ska trycka ner personer, istället för att lyfta upp. Som tänker på sig själva i första hand och skiter i hur andra tar sig igenom livet. Det är synd.
 
Det man även lär sig bryta i Stephans klassrum är jantelagen. Där får man.. nej, där SKA man skryta om hur sjukt jäkla bra man är! Har man plåtat en helt otroligt grym bild, då ska man visa upp den för alla! Där i hans klassrum puschar man, med hjälp av honom, sig själv! Självförtroendet är verkligen på topp när man är runt honom. 
 
Alla som får chansen att lära känna Stephan ska skatta sig lyckliga, han är en otroligt bra människa. Vissa klarar dock inte av ärligheten han använder sig av, det skrämmer dom. Är man inte vad med det, eller vill inte riktigt se sanningen, så backar faktiskt många undan. Ni vet kanske själv hur det är när man blundar för verkligheten och någon tar en ner på jorden igen? 
 
Jag skrev detta till honom, i en förkortat version, igår. Som en julhälsning.. jag grät nästan när jag läste hans svar jag fick idag. Tänker inte skriva det här, men uppskattningen uppskattades väldigt mycket, minst sagt! 
 
Tack Stephan för att du är så jäkla bra!

För att facebook bryr sig!

Hej Facebook, kul att du frågar!
Jag har haft en riktigt bra dag faktiskt, och jag ligger här i min säng med ett leende på läpparna. Det känns som att allting börjar gå bra för mig, äntligen. Känner att jag har förtjänat det dessutom!
En grymt lyckad plåtning, mys i stallet med min bästa vän brunbjörnen (aka Exet) och nu ligger jag och beskådar de underbara bilder jag klickade idag. Det är värkligen sånna där bilder som sprider glädje, med äkta leenden och otroligt mycket myskänsla!
Jag hoppas den här bra och possitiva känslan stannar året ut, och håller i sig ända in i 2013.
 
Så, hur har du haft det idag?

Photoshoot

Är hemma från plåtningen med Jula och lilla 1åriga Nightingale (Nighty). Var en sjukt rolig plåtning, vi skrattade mycket, och stojade runt lite. Försökte få till en snygg bild när Jula sprang.. det gick INTE kan jag ju säga! xD
Jag älskar när plåtningar är roliga och man skrattar! Det är då man får till dom där ärliga och glada bilderna. Fejkade leenden är något av det fulaste som finns, sånnafall ser jag hellre ett seriöst face! 
 
Nu ska jag åka iväg till Exet, om vi ens tar oss ut. Kaos med oplogade vägar. Myyyys.
 
Ni får en failbild tills jag kommer hem, då ska jag sätta mig o kolla igenom alla bilder + fixa dom :) Ser fram emot det! Är riktigt nöjd med den här plåtningen! :D

Lyssna på den här covern!

Minns ni Karolina som jag gjorde design till i somras? Om ni inte minns hennes så ser ni henne längst ner i min meny --> där det dessutom finns länk till hennes blogg :) Har dock aldrig träffat Karro irl, men har klappat på hennes häst. Hehe. Izabell stod nämligen i Sofies stall när jag var och hälsade på S första gången :P
 
MEN iaf...
 
Karro är sjukt duktig på att sjunga, och hon o hennes kompis har gjort en riktigt fint inspelad cover på Adeles låt  Turning Tables. Deras röster går ihop så jäkla bra, och jag blev helt kär i deras cover!
 
Tror nog Karro (och hennes kompis Elsa) skulle bli superglada om ni lyssnade på den, och slängde in en fin kommentar också. Ni hittar Karros blogg HÄR och i menyn. 
 

Blåbärshoppning med Zetra

Vad som hände efter hinder nr3? Kan varit så att jag fick lite blackout om vart vi skulle någonstans och var påväg mot krysset.. hehe. Men vi löste det rätt bra sen ändå :)


Godmorgon :)

Jag tror att en riktigt bra dag väntar.. Även om jag inte vet vad som händer idag ^^

Spenderade gårkvällen /natten på Skype med pennan i handen. Jag tror att inspirationen har kommit tillbaka :D så har börjat på en ny tjej :)

Ligger nergosad i sängen just nu. Skulle varit uppe hos Linda o Shettisarna, för att fota Julia + häst, men hon ringde nyss o sa att det är lite oplogat överallt xP vi får se ifall hon kommer fram någonstans ^^

Wellwell.. Jag vaknade på bra humör, första gången på läääänge! Så det måste ju bli en bra dag? :D


Och så var den julen snart över

Haft en väldigt bra jul ändå! Trots att jag sov 1 timme i soffan, helt död, hos mormor xP Fick ett objektiv jag önskade, och lite andra bra saker! Ska försöka fota allt imorn och visa :)
 
Morfar blev så himla glad över bilden, alltså inte sådär obligatoriskt glad som man blir, utan verkligen glad! Sa att jag var precis lika tokig som honom.. vet dock inte om det är någonting bra, men det är väl inge fel på att vara tokig? ;)
 
Hoppas alla har haft en underbar jul <3

Film på bästa kommer den 25e

Imorgon får bloggen jul-vila :) Julafton 4thewin! Kanske lite mobiluppdates ;)

Först så träffar vi släkten på pappas sida, på båtklubben. Fika och julklappsbyte där osv :) Sen så åker vi hem, hämtar våra klappar och åka hem till Mormor, där vi firar julafton påriktigt :) KalleAnka, käka och sen klappar! 
Så det blir vi, mormor o morfar och morbror + fru! 8 pers hemma hos mormor alltså! Hoppas på härlig julkänsla! 

Morfars julklapp klar!

Nu ska det sista bara slås in!

Nu blir det danföredan-mys

Slå in julklappar och göra klart det sista! Dragit på mig myskläderna också! Lite mysmusik i öronen och sen så köttar vi julafton! :D
 

Såg btw att Grinchen gick på tv, missade dock hela :( Lätt bästa julfilmen! ^^

Bästa

Felfria, kändes sjukt bra och Zetra var så glad! Vet inte riktigt höjden, men runt 85 kanske? Är iaf nöjd, och efter, när jag skulle stanna kvar och trava av där i ridhuset så kändes han så sjukt mallig! Verkligen stolt över sig själv och ville visa upp sig lite. Skön kännsla! :D
 
Han var dock väldigt stel i bakdelen idag kände jag, men jag tycker ju inte heller om när någon annan än mig rider fram honom (han gick 60 innan).. inte för att det är något fel på personen som red innan, utan för han är lite så att han annpassar sig. Som i måndags, på andra lektionen, då kändes han ju så sjuuuukt fin! Då var han ju liksom anpassad efter MIG och MIN ridning från början. Eller ja, några kanske fattar vad jag menar iaf? :P
 
Men jag är så stolt över oss! Som ni kanske såg i filmen förra inlägget, vi kunde inte ens rida raka linjer för ett år sen. Och för ett halvår sen trodde jag aldrig ens att jag skulle våga tävla honom igen. Men jag kämpade på, och idag var jag inte ens lite nervös :D
bebo<3

Julgranen klädd!


Man kan inte minnas allt!

Hahaha mamma ropade precis från vardagsrummet och bad mig "kolla upp när det börjar imorgon".. och jag fattade inte alls vad hon pratade om. Vadå kolla upp?
 
Sen slog det mig! Den traditionella jul-hoppningen. Eller blåbärshoppningen kanske man ska säga? Men ja, jag ska ju vara med på Zetra iaf, har ingen aning om vilken höjd eller någonting alls, spännande! xP
 
Men lite kul känns det, att imorgon är det exakt ett år sen, sen våran första "start" tillsammans! 
 
 
 
Och så en film från lokaltävlingen, 10 månader senare. Det kan ju inte bara vara jag som ser skillnaden?
 

Julshopping

Alltså åh vad jag är nöjd med mig själv! Alla julklappar är (tror jag?) inhandlade så nu behöver jag inte tänka er på det :D Göskönt! Passade även på att köpa mys-strumpor och mys-tröja till mig själv :) Älskar den gula färgen, blir så fint till mitt hår!!! (Som förövrigt är nyfärgat. Skönt!)
 
Jag fick första julkänslan idag, när jag satt på det gamla pendeltåget med Thåströms "Fanfanfan" i lurarna. Varför just då vet jag inte, men det blev så iaf! Lite mer julstämning kommer det bli hemma nu också, då jag ska klä granen!
 
Det enda som saknas nu är julmusten! 

Hur känns det för er? Färdiga med helt råmysig julstämning hemma? Eller är det bara chill i soffan utan tanke på att det är 2 dagar till jul? ;)

Bildminne

Världens bästa Meja, som jag saknar henne!
 
Det här är från våran första och enda start utanför blåkulla, och det fick åt helvete! Det var väl i maj 2011, på ridskolemästerskapet, Gladö. Hon frös fast helatiden, och ni kan ju tänka er hur lätt det är att få fram en fjording som verkligen inte vill gå förbi där! xP Men hon hoppade som en gudinna på framhoppningen, och hade sjukt med power över de fåtal hinder vi ändå hoppade. 
 
Älskade ponny! Skulle kunna ta henne på foder bara för att få vara med henne varje dag! Min fina prinsessa. Så mycket kärlek till den där hästen. Vi var ett team så länge, det var jag och Meja liksom. Alla gånger hon räddat oss när jag försatt oss i knepiga situationer. Tagit sig över hindrena med glädje. Gången vi hoppade 1.10 tillsammans, som hon hoppade! Trots att vi kom helt fel. 
 
Den här fjordingen.. hon är guld!
Slänger även in den här underbara bilden från sommaren 2009, då jag hade henne på ridlägret där på sindarve. Så jäkla underbar, och så jäkla mycket kärlek till tjejen<3

No horsie 2day

Inget stall idag, alls. Lite knastomt sådär, men det gick helt enkelt inte in. Svårt när man inte själv har körkort! Wellwell, tror nog lillkillen klarar sig utan mig. Haha. 
 
Men nu ska jag snart iväg o träffa vänner. Kommer ha askul, som alltid med dom. Typ alla mina närmsta vänner (förutom dumFell som är utomlands) + några av deras vänner. Love it! Vi kallar det domedags-utgången. No tomorrow liksom.. även fast det känns som att domedagen är lite försenad? Äsch. 
 
Gjorde någonting igår som jag är stolt över! Sa precis det jag ville säga till en person som jag verkligen ville säga det till, utan att tveka! Man borde göra sånt oftare, ist för att tveka och oroa sig för svaret. Vad har man egentligen att förlora? Och det är så skönt att få ut det, få ett svar, och oavsett svaret så slipper man ju gå och grubbla sen!
 
Lev idag, dröm om morgondagen och ta tag i saker NU! Sån jävla respekt till folk som bara kör!

Finingarna


Men jag vill skapa min egen verklighet.


1,5 timme kvar

Dör vi inatt eller? Hoppas verkligen inte det, jag har ju inte hunnit inviga mina nya skor! Haha
 

Välkommen hem mina nya älsklingar

Oh fuck the lord vad dom är snygga! och dom sitter PERFEKT. Nu ska jag spendera kvällen till att gå in dessa skönheter, och imorgon är det på fullaste allvar KLACKARNA I TAKET!
Ska ta bättre bilder snart! Måste bara raka benen först. Haha.

Jävla kropp.

Lektionen gick bra ändå, förutom att jag var nära till att börja gråta för att jag hade så ont i axeln! Fan det var hemskt!

Väntar på tåget i vh, 7min kvar. Vill bara hem och sova nu!!!


Dressyrlektion på G

På finaste Zetra<3


Mot Farsta!

Är tacksam för eluttag på pendeln! Är otacksam för den rökskadade personen som sitter bredvid. Hon luktar rökbås.

Mennnn nu ska det handlas julklappar!!


Hehe godmorgon ^^


Sömnlöshet börjar kännas standard.


Tissetass


good tajming

Feber. Perfekt. Är helt sjukt slut och fryser som satan. Kraft för att rida? Nej. Det betyder då att Exet får stå idag igen, vilket jag verkligen inte vill, men håller lxm på o somna av utmattning medans jag skriver det här. 
 
men.. nu ska jag iaf ut dit och försöka överleva mig igenom att mocka och fixa åtminstonde. 

---

Nu när snön dränker vägarna, ridhuset inte alltid är tillgängligt och det tom inte finns el ibland.. så är det i princip ingen idé att hålla hästen i topptrim. Exet fick ju 2+ veckors vila i höstas, men han kommer troligtvis bara få gå lungt med vissa ordentliga dressyrpass nu när det är så mkt snö. Lite extra vila helt enkelt. 
 
Ska till stallet och mitionera sötfrukten lite sen, han får ju lxm absolut inte bli stel så måste ju få röra på sig trots "småvilan".. Men först - handen centrum för att köpa lite stuff. 
 
Måste springa till tåget nununu :P

Plans 4 today.

Nu ska jag jobba fram tills 5, speedad på redbull, päronfestis och cola. Vill dom att jag ska vara snabbare ska dom fan få se på snabbare.

Och sen... Sen ska jag till världens finaste! Hoppas det finns el ikväll, till skillnad från i söndags ;) haha glömde berätta det då, men red i ett kolsvart tomt ridhus med endast en liten pannlampa. Spännande vare! Tur att Exet är världens tryggaste häst ^^

Men efter goshästen, vad händer dåra? Ehm ja... Det var ju det där som är det tråkigaste med ridningen, man hinner inte mkt annat. Men om man brinner för det man gör så offrar man lite!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3015423/images/2012/pic_50d02a119606ee0bae0e7b05.jpg" class="image">


Dubbelpass

Idag blev det två ridlektioner i rad på Zetra, då jag red igen i Eckers grupp.. så stackarn fick stå ut med mig i 2 timmar. MEN - han var sjukt glad o busig idag, älskade det! Underbara pass idag!!!
 
För ett år sen kunde jag aldrig ens drömma om att klara av den här övningen med Zetra. För ett halvår sen trodde jag aldrig att jag skulle känna den här tilliten för honom. Men nu är vi här, bättre än någonsin. Idag hoppade jag en stuts på 5 små hinder, utan händer. Utan problem! 
 
Jag kan inte sluta le, det är så sjukt. Asså jag skulle så vilja ha film på det, men det har jag inte, utan ni får helt enkelt tro mig. Det var underbart, känslan alltså!
 
Ååh, jag kan inte säga mer än att jag är så stolt över honom, och över MIG! För att jag kämpat, trots min rädsla, och fortsatt.

Min fotolärare är kung.


Så jäkla lycklig nu!!!

Det gick så jäkla bra!!! Går inte ens o beskriva med ord! Kan inte sluta le, bästa underbara hästen!!!


Hjärter dams sista sång

Det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig
allt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig
du är oförstörd för mig

men tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän
jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen
aldrig älska dig igen
 

Vänskap #2


Min vänskap

Underbara häst

Myshästarna på Blåkulla

©PhotoByKrüger

Vänskap

Lovisa Almqvist & Servus
 
© PhotoByKrüger

Mot nästa stall!

Barbacka pass väntar på lillgrisen. Tröttast i världen men de blir bra!


Glöm inte!

Idag är det julshow här på Blåkulla, vi bjuder på många fina shower, och det finns är även ponnyridning fram tills två! Kom hit, köp glögg o bullar och njut av Showen :)


Kompis<3

Skrutt kom fram o hälsade när vi skulle hämta Frankie (till julshowen).. Kanske han bara ville ha godis, men jag lever på tanken att han hörde mig och därför kom traskandes några meter för att gosa (för han gosade verkligen!) ^^


Påväg hem till mig

Ååååh tidig julklapp till mig själv! 2-4 leveransdagar, dom måste komma innan fredag. Och dom måste passa. ÄR SÅHÄR GLAD! Gött o ha pengar<3

Efter jobbet -mys med katten


På G mot jobbet.

Fysatan va trött jag kommer vara imorgon -.-


Det råder kaos

Jag får inte tag i mina föräldrar och kan inte ta mig till Ekeby. Vet alltså inte om Exet har mat eller inte, eller någonting alls. Och så står han i en omockad box, äckligt. Stackarn. Lottas mamma är ute där nu! Fan va skönt, slipper jag ha lika ont i magen.
 
Och tar jag mig ens till jobbet sen? Kommer jag fasta på tåget, dö och få sparken? Det vill jag inte. Inte alls faktiskt. Wääääh vad jag hatar snö just nu.
 
Ont i magen fick jag nu också. Toppen. 
 
Kan det inte få vara såhär snö-mys istället för snö-kaos? Bleh. 

Totalt död

Som sagt så var det julbord igår med jobbet, vilket var sju resor roligare än vad jag trodde! Det är ju lite sådär att jag är yngst på jobbet och inte snackat med så många eftersom jag alltid står med lurarna i öronen, utan mest snackat med textil-tanterna. Men det var kul, jag kom med i "gänget" och hade hur kul som helst. 
 
Alltså jag vart SÅ JÄDRA MÄTT efter julbordet. Tog bara en portion mat (pga att det tog en halvtimme att komma fram till köttbullarna) men TVÅ portioner efterrätt.. för det fanns ALLT. haha sjukt hur tjockis man känner sig efter xD
 
Efter det hakade jag på på after-julbord. Satt på ngn pub på söder i flera timmar, snackade o hade kul osv. Vissa har jag typ aldrig snackat med förut, men dom var riktigt goa allihopa! Känns lite roligare att gå till jobbet nu lxm :P 
 
och EFTER det, när vi bara var tre kvar, så vart den en random utgång. Haha inte alls planerat, men Felix mötte upp sin polare sen så drog vi dit jag jobbar på söder. Riktigt najs vare! Dock blev en lite för överförfriskad, om man säger så.. 
 
Är helt död, jobb, julbord och sen komma hem 5 på natten. Har sovit förbi halva dagen och nu verkar det vara snöstorm? Kaos när en häst måste få mat och jag ska till jobbet. Vet fan inte hur jag ska lösa det :s
 
 
Ååh alltså det fanns allt! Underbart gott!!!!
Aah alltså det är min stora öl som står där i bakgrunden.. fast det kanske ni förstod? ;D haha jk.
Flexan och Joppe som blev fredagsnattens goa sällskap! Tror dom är otroligt stolta över bilden! xD

Mot Tyrol

Julbord med jobbet. Vuxenpoäng?

Älskar vädret! Nu skulle man ju sitte på en häst o leka räser i snön! Hur mys skulle inte det vara?


Fruktjuice

Dressyrlektionen idag var lite blandade känslor över. Ngr stunder bra, några mindre bra och ibland lyssnade han inte alls. Har ju så sjukt ont i knät, och fick så sjukt ont i axel. Värktabletter hej<3

Fick typ inte alls till ställningen idag, de va en tuff kamp. Och hade sjukt svårt o sitta ner.. Iof har jag inte ridit dressyr på han på 2 veckor, men det är väl egentligen ingen ursäkt. Aaah men vi kämpar vidare! Har ju satt mitt mål, blåbärsdressyren den 31dec. Haha vill ni se ngt kul borde ni komma och kolla ;)

Men han är bäst ändå!

Och ni får en kissbild. Zetra gjorde fruktjuice :D


Bloggar sen, brb

Sitter och fixar med den där designen fortfarande, den måste bli klar så lägger min egen blogg åt sidan för ett tag. Har varit så blandade känslor över dagen så känner mig ändå inte redo riktigt än till att blogga :P Men snart!

Fjordgos

Gosat med Bandit och saknar Meja så jäääkla mycket! Ooh vad jag tkr om fjordisar<3


Sömnlös


lite snack sådär.

Exet fick gå ett lugnt pass på hack idag.. big mistake. Haha han gick bara och ställde utåt i vänstervarvet -.- blev ju irriterad, och eftersom han bara skulle gå lugnt ville jag inte heller sätta mig o kräva. Men ja, vart bättre mot slutet iaf!
 
Ooooooh sitter och suktar på hästnet förresten! Har stött på två skönheter jag skulle vilja ringa på och boka provridning. Skulle inte vara helt fel med en egen pålle, gos. Träna och tävla, pyssla om och skapa starka band med. Vem vet, kanske ringer jag imorgon? ;)
 
Saknade ponny

Trött

 bara så ni vet så ligger jag död i soffan.. hur ska jag orka med 2 jobbdagar till innan helg?


12:12:12

Borde väl sova, hehe.. men fastnade på skype med Shamrock. Så det kan bli xP Mjaaa, just nu står han och dansar.. asfint! Jag hör ju inte musiken, så ser riktigt kul ut! (han dansar typ med en pall också?)
 
Nu är det den 12e i 12e 2012. Coolt.
 
Men ja, passet på Exet. Började med att han hade NOLL frammåtbjudning , så fick låna maddes sporrar :) Sen efter ett tag gick han ist jäkligt fint! Alltså det var grymt kul att rida honom just då, satt med mjuka händer och njöt. MEN - sen så vart han trött och irriterad och hängde sig i handen o tjurade som fan. Haha spännande pass, men är ändå nöjd :P
 
Nej men nu, snart, senare ska jag sova!

humörssvägnings-pass

haha får berätta mer sen, sitter och gör klart designen som är beställd :) Men kan säga att det var blandade känslor över dagens pass xP Haha lillgrisen hade humörssvägningar!
 

Alltså åååh

Vill att den här ska följa med mig hem! Dumma skitregel dom har :(


Hopplektionen

Hoppträningen idag bestod av tre små plutthinder, lydnadsövning stod på shemat.
 
I början var Zetra inte alls kul, stel, spänd och stark.. kändes som ett blivande katastrof-pass, men icke! Jag satte mig och verkligen jobbade honom, och jobbade med skänkeln. Så innan det var min tur att hoppa lilla lydnadsbanan så lyckades jag faktiskt få loss honom ordentligt :) Grym skillnad!
 
Men ja, han gick sjukt fint sen! Lydig och bra, älskar den känslan :D Han har verkligen blivit fin Zetra, och betydligt mer generös i ridningen. Enligt mig är han inte alls sådär trotsig och irriterad som han var förut. Jag minns när han kastade sig åt sidan, backade eller svängde åt sitt håll så fort man började komma åt honom minsta lilla. Nu händer det ytterst sällan att han trotsar :)
 
Dock är han ff väldigt svårsvängd efter ett hinder, OM man kommer fel på hindret. MEN om man kommer rätt är det inga problem :) Blir så glad över hans framsteg :)

taggtaggtaggad

Har inte ridit Zetra på en vecka, saknar lillgrisen! Får se om det är hoppning eller markarbete idag, men oavsett så är jag taggad :D Ska bli spännande hur Z är idag, sitter och håller tummarna för att han går en lektion innan så han redan är uppvärmd i baken :)
 
gosisar

Kidnappa mig snälla.

Jag dör av migrän och hosta pga min hals +dammet. Tackar musiken för att jag med nöd o näppe lever. Vill bara ligga i min varma säng och stänga av världen!

Men blickar framåt ist, ikväll är det hopplektion! Wiho.


Godnatt

Orkar inte meeeed jobb imorgon, men vad gör man inte? Kämpa kämpa. 
 
Ska lägga mig i sängen med musik i öronen och vrålsova. Har för mig att det är from imorgon så jag börjar 8, woho, sovmorgon liksom! Värt.
 
Nej, men någon som vet ett bra ställe att söka jobb på, from årsskiftet/januari? Vill inte bli den som fastnar på  Myrorna. Jobbar helst någonstans där man möter nya människor varje dag, service liksom. Jag trivs med sånna jobb... kanske därför jag inte trivs helt på myrorna? Det och allt damm typ. Haha
 
Neeeeee. GODNATT. punkt.

wow-känslan!

Alltså jag pallar inte förklara hela passet, är sjukt trött med huvudvärk just nu.. men jag svävar på rosa moln efter det här passet!
 
Latheten fick mig att rida barbacka med samma bett som igår.. men det blev bra iaf! Han kändes väldigt bra tillofrån under passet, men när jag fattade högergalopp - WOW. Alltså, först orkade han inte, men sen så bara gjorde jag nånting så när jag lättade på tyglarna ordentligt så bar han sig själv!!!!!!! Utan att sprigna på! Utan att bli låg och tung! Och lyfte benen ordentligt!
 
Vill ni veta det sura? Jag minns inte exakt vad jag gjorde för att hitta det där xD hahaha alltså värt. 
 
Men nu är jag lycklig. Var helt ur fokus idag, musik på högsta volym helatiden. Som vanligt satte världens bästa ett leende på mina läppar. Älskar den där hästen, han är glädje<3

lalala

blogg.se appen funkar inte, blir arg. Kan inte ens öppna den, har försökt ladda ner den flera gånger -.- gaaaah. Därför har jag inte kunnat blogga idag. Har ju liksom inte varit hemma! 
 
Sov hos herr Barney Stinson (hahaha) efter jobbet och sen så kom herr shamrock på morgonen. Gosiga gossar dedär! :) Hehe kollade typ ngn dokumentär film, eller va? Jag fattade ingenting. Ens jag vet alltså. Näe men riktigt kul har jag haft idag
 
Det blev dock kaos med hästen, det där med em-maten.. ah den var ju inte gjord. Så långt tänkte inte jag alls igår, men han har fått hö iaf. Dock blev det nu så att jag har kvällen, så ska åka nu snart. Fan kommer bli tung och sen kväll. Pallar egentligen inte, men är för snäll för att säga nej. Haha bra Marie.
 
Exet får stå för bilden

Kära Tomte.

Nu i juletider känns det som en bra idé att lägga upp lite saker man önskar sig.. som tex den här tröjan. Jag menar, man vet ju aldrig om tomten läser ens blogg. Visst?
 
Finns förövrigt att köpa på Cheval Ridsport.. ifall att någon annan än tomten vill ge den till mig ? ;)

Önskeoutfit - för svarta hästar

Jag tycker det är svårt med svarta hästar, samtidigt som det är väldigt lätt. Mörka färger syns ju knappt, marin, brun och såklart svarta schabrak på en svart häst är väldigt diskret. Dock passar alla klara färger till svarta hästar utan att det skär sig för mycket (som rött på en rödfux i många fall) 
 
Men mina dröm-outfits är oftast diskreta med små starka färgklickar. Speciellt rött på svarta hästar (mumma!). Så här är en outfit jag absolut skulle kunna sätta på en mörk/svart häst. 
 
Schabrak (Hööks) 249kr
Ridbyxa (Hööks) 679kr
Benlindor (Hööks) 129kr
KL-tröja (Cheval Ridsport) 999kr
Dock försvann den röda klara färgen när jag la upp den här ;( Men älskar schabraket och tröjan... hehe, hej tomten?

Någon som missa

det otroliga vädret vi hade idag? Här var det iaf gömysigt! När himlen är molnklar och solen lyser, ja då tycker jag om vinter.. även om det är snorkallt.
 
 
Efter ridpasset när jag skritta av på travbanan;

Matkoma

Rackarns. Haha vi käkade julmat.. tror ni inte jag hamna i matkoma eller? Det vart FÖR mycket, och nu har jag lite ångest. Kan inte ligga här o kråma mig när jag ska iväg snart. Hmmpf.
 
Måste duscha och packa ihop varma kläder. Först ska jag förbi Sandrast feeest som hon och hennes bror har, för att dom har fyllt år. Blir säkert kul, men stannar inte så länge eftersom jag fick jobberbjudande till att stå i garderoben inatt.. och ja, pengar är najs! :D
 
Ne, men nu ska jag dra mig ur den här matkoman o sätta fört. Hurrycurry.

Följ Felindas resa

Min fina Felinda är ju ute och far i världen, just nu är hon i honkong. Jag sitter och ständigt uppdaterar hennes blogg, för att få läsa om vad hon gör och vad hon shoppar. Okej, jag kanske är lite för besatt av min älskade vän och syster, men så är det liksom. 
 
Men om någon annan är intresserad av hennes resa så går ni in här och läser! Vet ju att det är många som läser här även känner /känner till Felinda :) Det är ju kul ändå att läsa om hur det är att backpacka runt i den delen av jorden. 

Brunbjörn

Har varit ute hos brunbjörnen , gosegos osv. Första gången sen i tisdags jag red han, och hade ingen aning om hur pigg han skulle vara, så vågade inte chansa och körde ist på jaktpelhamet ist. Men han skötte sig superfint så va nemas problemas :) 

Först kändes han konstig, ni vet paniken som uppstår efter att allt varit strul så länge? Aah, den kände jag. Hoppade av, kände på alla benen och kollade när han skrittade bredvid mig, men såg/kände ingenting. Hoppade upp igen för att känna efter igen, och då - ingenting! Helt plötsligt var han asfräsch och gick sjukt fint!

Kunde mjukna sjukt med handen sen, utan att han föll fram och ner, utan han höll upp sig själv. Okej, jag kanske överdriver lite.. men det är en sjukt härligt känsla när man annar brukar få kämpa röven av sig! Då får man överdriva, för enligt mig kändes han SÅHÄÄÄÄÄÄÄR FIN. :D
 
Han kanske inte har musklerna han hade i höstas, men det känns som att han har mer koll i huvudet. Han vet lite mer vart han sätter fötterna och vad jag ber honom att göra (förutom att gå fram i vissa stunder. Haha, herr lat?)
 
Nya tag. Det här kommer bli bra!
Snyggingen himself i sin brunbjörns-päls och nya schabrak (som syns otroligt mkt på bilden. Visst?)

Fuck yeah.


Sömn e gött

Känner mig mycket friskare nu (förutom det faktum att jag inte kan andas genom näsan), och det är troligtvis för att jag knappt rört mig ur soffan idag :) hehe
 
MEN, jag ska ut snart faktiskt. Först till Exet och ta hand om gosisen. Kommer inte rida, brukar ju trotsa mina sjukdomar, men jag pallar inte vara dundersjuk så känner att jag verkligen inte borde. Men ja, pyssla med honom o gosa. Det tycker han om iaf, så det är nog okej för hans del ;)
 
Ska direkt till blåkulla sen, så kommer inte blogga förrän ikväll. Det blir la fredagsmyskväll, med tanke på mitt skick :) Popcorn och julmust? Hmm.. kanske ska flörta med mor min ;)
 

Fina vänner och energiutsugare.

Något jag tycker är så sjukt viktigt är att omge sig av fina människor, som man faktiskt tycker om. Varför ska man liksom umgås med folk som suger musten ur en? 
 
Visst, man kanske har kul med den personen ibland, det bjuds på goa skratt.. men när bråken, backstabandet och skitsnacker överväger skratten, är det värt det? Vissa vänskaper är värda att rädda, trots bråk. Så är det bara.. och sånt måste man ju känna själv. Men alla är inte det, jag lovar! Det spelar ingen roll hur länge man känt varandra, mår du inte bra i den "relationen" så ska man inte behöva stå ut bara för att man har en lång historia tillsammans. 
 
Eller?
 
Jag har känt sånna människor, som man haft så otroligt kul med och kallat sina vänner, bästavänner tillomed. Men riktiga vänner ska väl inte hugga en i ryggen och ljuga en rakt upp i ansiktet? Dom ska inte irritera sig på allt man säger och sucka över allt man gör. Visst? Enligt mig ska man kunna vara precis den personen man är bland sinna vänner, man ska inte behöva hålla tillbaka eller tänka två gånger på vad man säger. Tänk er att känna att man endast kan slänga in några ord då och då, för att det man egentligen vill säga inte går hem bland dom man umgås med. Hur jäkla instängd blir man inte?
 
Det är dock facinerande hur man kan stöta på människor, träffa dom kanske 1-2 gånger och sen bara släppa lös runt dom. Vara precis den man är och den man vill vara. Sånna människor älskar jag, och vill ha runt mig helatiden.
 
Och jag har ju såna vänner, nya som gamla, som jag bara blir allmänt glad av. För jag har bestämt mig för att endast ha sånna vänner jag mår bra av! Utan att nämna namn så hade jag vänner som verkligen sänkte mig, som betedde sig som as och behandlade mig skit. Jag fick inte vara JAG. Mina vänner ska klara av mina sämre sidor också! Sååå.. jag fick nog och tog bort dom från mitt liv, har inte pratat med någon av dom sen dess, och det känns så jäkla bra.
 
Omge er inte av dom som drar ner er, och glöm inte bort heller att berätta för era riktigt fina vänner att dom är precis så fina som dom är! Äkta vänner är det finaste man kan ha, ta vara på DOM.
 
Ett random utval av fina bilder med fina vänner. Puss på er som inte kom med, men alla jag tycker om vet det ändå. Kärlek<3

I want Candy

Haha asså dagens låt! Fan 12 år sen den gjordes, den där Aaron Carter kanske man tyckte var lite snygg alltså, sådär när man var 8 år dvs xP hahaha
Jag älskar när man är ute med polare och det spelas nostalgi-musik och den här kommer upp! Satan då bara kör man alltså, den ääääär ju SÅ SKÖN! Underbart ^^
 
Anledningen till att jag lite random lägger upp den är för att jag kollade på "Hop" och den spelades i den xP men ja.. är nog lite trött, hehe. Satt uppe liiiite förlänge igår, snackade skype med 2 sköna killar. Hade askul! haha satan va många skratt dom bjöd på! 
 
Men ja, lyssna på världens bästa låt!!! (skämt å sido) :D:D

Vinterbilder

Är sugen på att göra en vinter-design, och en vinter-shoot. Det svåra är bara att ha tid och någon som kan fota.. jag är ju lite kräsen så vill ju inte ha halvdana bilder liksom! haha 
 
Dock skulle man ju passat på när första snön kom, då är det ju absolut finast! 

Här hittar ni mig utanför bloggen

mariekruger@instagram & lookingwicked@twitter

leker i photoshop

Denna tjejen har beställt en design, så sitter och pillar med den just nu.. haha vet inte vad jag ska göra, så leker runt lite ist :P Ne men det är typ texten som är kvar på headern, tror jag.. har dock annat som borde fixas, så kanske släpper det här för stunden :P 
 
Förutom hennes design så har jag bilder att fixa, en teckning att rita och jag svär på att det är någonting mer!  Svårt att tänka när man är sjuk ^^

Satans äckelpäckel

ÄR SJUK, FATTAR NI HUR IRRITERANDE? Pallar inte mer, missar min 3dje dressyrlektion på typ en månad. Gaaaaah vill inte!!
 
men ja. Får ta hand om mig själv ikväll, leta fram honung och dränka ner mitt te med. Fasiken, vill verkligen itne vara sjuk -.- Jädra vinter!!!! Hatar det här.
 

från igår


Alltså det är så snyggt!!!
Brunbjörniga lurvas<3

Positiva i snökaoset

Jag och Fell har typ haft väldigt kul trots kaoset, hållt humöret uppe verkligen :) Började med mys framför film, men sen begav ju även vi oss ut. Haha alltså vad ska man göra annat än o garva åt det? Dyngsura med istappar i håret, fräsig man ser ut då liksom ;)
 
Men ja, vi växlade pengar åt fell, sen när hon skulle ta sista hepatit-sprutan så råkade jag nämna "jag borde nog ta gerdasil-spruta snart också, få det gjort"... ehm ja, det gick ju tydligen att göra där, drop in. Alltså, ni anar inte hur rädd jag är för sprutor!!!
 
När jag skulle fylla i papprerna så var allting suddigt, kunde knappt läsa och fick ont som satan i magen. MEN JAG GJORDE DET!!! Mysig musik, Felindas hand som jag fick klämma hårt på och jag gjorde det!!! Haha skrattgrät typ. 
 
Men jaaaaa, sen så gick vi sjukt långt för att hitta ett thai-ställe för att käka, och fell köpte även kompaktsystemkamera åt sig. Efter det skiljdes vi åt och jag fick skjuts hem av pappa. Vet inte alls hur lång tid det tog hem egentligen, sov typ hela vägen xP hahah, galet skönt! 
 
Exet fick stå idag (som så många andra), var dock ute och mockade åt honom, vilket är en självklarhet enligt mig, att man krigar sig ut. Vi bor ju liksom nära, och det var plogat. Nemas problemas egentligen :) Var många hästar som ingen hade kunnat åka till, blir kul för dom att mocka imorgon! 
 

Cozy

Medans alla klagar över att dom knappt kunnat ta sig till jobbet/skolan, eller ute ens fick upp dörren imorse - så ligger jag under täcket och fortsätter gårkvällens mys med te, b&j och "Love actually"

Även vi ska kriga oss ut sen, men tills dess ska vi njuta av värmen här inne :)

Ha en go dag hörrni ;)


Kaos.

Alltså det var helt SJUKT i ridhuset, sjukt många och ingen hade koll på någon och så var det ju hopplektion på det också. Haha alltså Exet var ju gööölet stressad stackarn, han som brukar hålla sig liksom. Men spänd och  sprang osv, inte så kul.. så det vart ju inte så hårt jobb idag :s
 
Imorgon ska jag rida lite hårdare, det behövs!
 
Hinner nog inte slänga in dom få bilder som klickades idag, ska äta och sen iväg till Felinda. Om två dagar åker hon ivääääg :( Så det blir systermys ikväll/natt (haha klockan är ju redan sjukt mkt xP) Imorgon är jag ledig från jobbet, så får se om jag hinner ut till stallet lite tidigare imorgon :) Vore skönt! 
 
Ni får bilderna från idag, imorgon ist! :)

Påpälsad


Globenshoppingen

Det blev som sagt inte så mycket, men jag är sjukt nöjd! Hade tänkt köpa ett färgglatt set, men blev så kär i den första nedan. Exet har matchande lindor, så måste köra den matchningen någon gång ;)
 
svarta shabraket, lindorna och tröjan invigs idag! Tillsammans med mina svarta horselife byxor (med cremefärgade sömmar) och HV-Polo västen. Vad tror ni om det? ;)
 
Schabrak (vet ej märke) 300kr
 
Shabrak (Börjes) 95kr
 
elastisk/fleece Benlindor (Horse Guard) 195kr
Tröja (Horseware) 250kr 
 
Köpte även horselyx (typ slickgodis) för 75 kr, ska ta med det till skrutten idag o se vad han tycker :) Om jag känner Exet rätt så kommer han fullkomligt älska det! 

Tur iaf att vi har dryckautomat

Colan ska försöka rädda mitt humör nu. Brb.


Vakna på fel sida

Dåligt med sömn, iskallt rum och vetskapen om att man ska stån och sortera bajsklädet hela dagen.. Underbart.

Är så trött så de är sjukt. Somnar snart stående.....

Aja, Zetra gick iaf bra igår! Hängde sig i högerhanden ibland dock vilket gör allt så otroligt mkt svårare. Känns som att hans bra sida blivit hans dåliga :o haha sjukt skumt. Aja whatev.

Nu ska jag tillbaka till o dö på mitt äckeltråkiga jobb!


Svettig mört


Gos<3


Kallt

Pannan har pajjat, så sitter invirad i 3 filtar här hemma.. Men snart kommer jag frysa mer, det är ju hoppning ikväll. Och även om jag kommer frysa röven av mig så är det ju fett värt :)


Sova i MIN säng!

Dagens höjdpunkt - få sova i min egna säng! Hehe nee kanske inte, men har inte sovit hemma på två nätter.. gillar liksom min säng, så man saknar den ju lite :)))
 
Är sjukt trött, men kan ändå inte sova. Klockan är ju liksom 1 och jag ska upp och jobba imorgon! Är inte så supertaggad på det, men aah visst. Man står ju ut.
 
Veckan kommer nog mest bestå av jobb och hästar.. och att Felinda åker bort på torsdag! Stor sorg över det, kommer sakna henne! Systerdyster<3 Bloggen kommer även vara bättre uppdaterad! 
Kärlek till dig min vän<3

Shopping

Precis under tusenlappen blev det, men jag är sjukt nöjd med mina inköp! Visar sen vad det blev, ska bara ta kloka bilder på allt :)

Första gången jag shoppas där med EGNA pengar. Känns stort! ^^ fick dok behärska mig lite.. Nära på att pannband och flertal schabrak+lindor följde med hem. Hehehe


@HorseShow


Hemma för stunden

Var ute med Fell igår, bara en stund liksom. Kändes att det behövdes innan hon åker, vi hade faktiskt väldigt kul (stundtals).. Ska inte gå in i detalj om hela kvällen/natten precis. Men hipp som happ, sov hos Felinda iaf. Agerade storasyster och äkta man (hehe internt), sådär som man ska göra när man har en vän som behöver en. Ställa upp liksom!
 
Men nu är jag hemma, har bytt om och ska trycka i mig lite mat, för snart åker jag in till Globen! Först shoppning med Mamma på mässan, sen blir det show. Har fått en biljett, så foreveralone ska sitta ensam. Haha. Men de blir nog bra iaf :P Malin o Julia ska ju dit så kanske smiter dit där dom sitter eller nått x)
 
Det jag är mest sugen att köpa är korta svarta delta (till Zetras pelham), ett matchande dressyr-set, kanske något ländtäcke.. tror jag. Vi får se hur långt pengarna räcker :) Hehe det är ju första ggn jag själv har pengar, ska försöka att inte shoppa upp allt ;)
 
Hehehehe.. vad tycker ni om mina nya bakgrundsbilder på mobilen? :)) Lite konstant ögongodis liksom. Inte helt fel va? ;) Alltså Abercrombie & Fitch modellerna<3
 

Alltså...

Sånt här är ju kul att hitta i boxen


Möjligtvis lite bitter kanske?