Tänk ett steg till!

Nu sätter jag ner foten. Jag är så extremt trött på dom där bilderna som cirkulerar på bland annat fb där dom visar upp en ohälsosamt smal kvinna och en kurvig kvinna, med texten "This is hot - This is not". Där syftar dom på att kurvor är det som är snyggt, och dom smala kvinnorna har fula kroppar. Vafan liksom?
 
Ja det är väl av en god mening i sin sak, att hylla tjejer och kvinnor med kurvor, för det är väldigt vackert på många, men att man är för skadad av alla "smala" kvinnor överallt i medier. Det är fint med former, det är det. Men har någon tänkt ett steg längre eller? Vilka trycker man ner samtidigt som man hyllar dessa kurvor?
 
Tjejer som lider utav annorexi, dom mår troligtvis redan ordentligt dåligt, bla över sin kropp. När någon lägger upp bilder om hur smala och beniga tjejer är fula, eller osexiga, whatev. Alltså, mår dom bättre över sin kropp då? Och dom tjejer som inte kan gå upp i vikt, som inte vill något hellre än att ha former, en fyllig rumpa och inga knotor som syns. Att få höra något illa om deras kroppar, trots att dom inte kan göra någonting åt det.. alltså nej!!! Det här är ju rent ut av mobbning mot de som är så smala! Hallå?
 
Alla människor har olika kroppar, former och möjligheter att se ut på vissa sätt. Det jag önskar är bara att alla skulle må bra i den kroppen man har, utan att någon ska kunna säga annat. Trivs man själv inte med storleken man har, så får man göra någonting åt det, men det ska vara för sin egen skull!  INTE för vad någon annan tycker. Och för guds skull, glöm inte att det finns gränser som är ohälsosamt. Tänk på att kroppen vill vara glad också! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback