Sofies hästar

Tog ju tag i att fota hästarna igår, tänkte slänga upp lite här :) Sofie har 5 hästar i sitt stall, och det rätt kul att alla är helt olika från varandra :)
 
Först ut är Grålle, en fjording hon har på foder från Sindarve, ridskolan där hon rider och jobbar på ibland. Honom har jag ridit 3 gånger denna vecka, pigg gammal gubbe, men väldigt fin också! :)


Sen så är det Ellen, en 29årig arab-dam. Så sjukt söt och charmig! Den här tanten stod i stallet när Sofie började vara där, så det är alltså inte heller hennes.. men i mina ögon är hon dock det iaf :) Ellen är väl mer eller mindre pensionerad nu


Och här har vi Donna, som är Sofies egna. En riktigt fin ridtravare på 24 (?) år. Pigg o glad, det är liksom väldigt kul att rida henne, även om hon vill springa fortare än vad man själv vill ;P Så otroligt charmig!


Wonder är en ridhäst som Sofie typ.. rider till? Hon är 6-7 nånting tror jag.. Haha har inte koll precis, men Sofie typ utbildar henne. Har liksom inte sett henne in action så mkt, men kan nog bli en riktigt fin häst :) Vet inte vad målet är med henne, men vet att dom ska börja hoppträna snart. Ska bli kul o se vad det blir av denna stora tjejen!


Kappi är en dösöt islandshäst och Sofie även där har på utbildning/inridning. Vet inte hur gammal men 6 kanske? Iaf sjuuukt söt o charmig, man smälter typ lite när man ser han!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback