Fina pojkarna ❤

Exet fick gå ett halvt varv runt slingan, och han skötte sig kanon! Ville kontrollera efter lilla olyckan i söndag liksom. Riktigt fint gick han och fick jobba på då det ändå var lite snö, trots upptrampad stig :) Svettig med glatt ekipake kom tillbaka till stallet efter en göhärlig galopp!
 
Frasse jobbades till störst del i skritt idag, då han var så pass ovanligt lugn där. Travade såklart också, men tog ner han till skritt direkt när han blev för på och stressad. Testade att galoppera men gav snabbt upp det då han vart helt tokig, ville inte hetsa upp honom då han ända varit så pass lugn under passet. Alltså, lugn för att vara Frasse dvs :P 
 
Zetra reds på vanliga bettet idag, var ändå bara markarbete. Började stel och jobbig, nackdelen med att ngn rider hnm innan.. han tar sån tid på sig att ställa om sig mellan ryttare (om ngn fattar?). MEN galoppen kändes sjukt bra! :D Är väldigt nöjd även om han inte ville sammarbeta med ställning och böjning alls, för han lyssnade så bra i galoppen. Gick o ta tillbaka ibland och svänga (när jag red ordentligt dvs).. Dock blev jag sur på honom när han taggade på en RIKTIGT LÅG upphöjd bom, som om det vore ett hinder. Knashäst!

Kommentarer
Postat av: Stockholmsjenna- Livet som ryttare i storstan

Skönt att han var ovanligt lugn i skritten då det var det jag jobbade med mest i söndags ;)

Ska du vara med på programridningen på ekeby på söndag?

Svar: Aah det var skönt :) Jag vill men känner inte att vi är redo för ens det xP Har precis börjat galoppera igen lxm
Marie Krüger

2013-02-12 @ 17:46:53
URL: http://stockholmsjenna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback