Ändrade planer och lösa skor

Det stod på planeringen att rida ut, men när jag kom till stallet så frågade Linnea om jag ville hoppa med henne och Jenny (Jennie?), så det blev så istället. Blev sjukt taggad på det, eftersom det gick så bra på bommarna i Söndags :) Så efter att ha frågat Lotta om det var okej plockade vi fram, hämtade hästarna och fixade. Började med att rida fram honom, och han kändes riktigt bra, förutom stark pga att det stod hinder där. I galoppen kändes det bra, och han lyfte ordentligt på bakbenen :)

 

Började med travbommarna, och började sedan hoppa på räcket som stod snett igenom. Han taggade mot det ordentligt, och hoppade lite galet xP Men de andra gångerna gick det bättre :)
Hoppade sedan oxern på långsidan, tror jag kom 2-3 gånger. Efter ett riktigt fint språng så började det "floppa" när vi galopperade. Det visade sig att ena hans framsko hänge på trekvart... Så där slutade hoppningen för oss idag. Det var lite surt faktiskt :/

 

Skrittade av honom och försökte sedan få av skon, men det gick inte. Lotta har kvällsfodringen ikväll, så hon skulle se vad hon kunde göra. Lite ironsiskt dock, eftersom jag precis innan vi red messade och sa att behövdes skos om. Och det var nog tur att jag inte red ut idag!

Exet i sin hage

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback