Att leva upp till sitt namn...

Jenny skrev en sak på instagram till mig, som jag faktiskt tänkt på. Jag översatte ju Bravos namn rakt av - Litet modigt hjärta.. och han är ju inte precis den modigaste hästen man kan träffa på. Jennys häst heter ju även Big Hero, och även han kan ju vara väldigt känslig.
Sen kom jag och tänka på min katt, Zorro, som är allt ifrån modig... gömmer sig i buskarna när det är en annan katt på tomten, och låter 18år gammla Ruffs ta hand om det :P

 

Är det många andra hästar/djur med "starka" namn som även dom inte kan leva upp till sina namn? Exet (Excellent Charm) tycker jag då kan leva upp till att han är riktigt charmig iaf! (förutom igår, haha)
Nu på morgonen (dvs från halv 12, då jag vaknade..) har jag legat och tänkt på djur med sånna namn, och om dom passar med dom.. Jag kom fram att det är många som inte kan leva upp till sina namn, men på ett sätt så gör dom det iaf.

 

Brave har ett stort hjärta, ingen tvekan om saken! Och Hero kanke inte är den tuffaste, men jag slår vad om att i Jennys ögon är han en hjälte iaf, för vem gör en inte på bättre humör och ger så mycket kärlek än sin egna häst? Så kanske dom lever upp till sina namn trots allt, på sina egna sätt?

Hade ingen bra bild för det här inlägget, så lånade en från Glada Jenny på sin fina Hero! Så fina tillsammans!
Foto: Johanna Ahlström

Kommentarer
Postat av: STOCKHOLMSJENNA - Livet som ryttare i storstan

Det är så sant så. Han är verkligen en hjälte för mig :) i våran relation iaf.

Och va gullig du är som skrev att vi är fina tillsammans :)

2012-03-26 @ 22:02:35
URL: http://stockholmsjenna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback