store herr snygg

Ehm, för att hålla uppdateringen lite igång:
 
Red Zetra igår på dressyrlektionen. Måste först säga att jag saknar Eckers, hon är hårdare mot en, fast säger inte allt för mycket på en gång. Vilket passar mig, om någon bara tjatar lite, fast helatiden.. så blir jag förvirrad och typ arg. Sen så att jag hade huvudvärk hjälpte nog inte.
 
Men jag är ändå nöjd med Zetra. Inte med mig själv då.. men han var fin och försökte, även om jag skickade fel signaler och aldeles för många på en gång. Duktiga killen! Funderar på, bara för skojs skull, att vara med på klubbdressyren nästa helg. På Zetra dvs. Haha hade ju varit kul, speciellt nu när han ändå är såpass lugn. Men risken är ju stor att det går åt helvete! Tur att jag ändå inte är ute efter att plocka rosett ifall jag är med på honom.. det är mer en kul grej liksom, om ni fattar?
 
Anyways, han var duktig igår bubbisen! Tycker väldigt mycket om den där hästen<3
Aaah juste, hittade den här gamla bilden på Z från februari 2011, nyfyllda 7 år typ. Skrutt vad han är fin, även då! Inte lika bitig som nu kanske, men snygg snygg snygg! (Lovisa som rider, är från tiden då hon tränade och tävlade (?) Zetra)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback