Stockholmscup mot Enskede RS, bortamatch

Ballaste hästen red jag, första gången på dressyrbanan, tidigare hopphäst som gått upp till 130. Ca 175 i mankhöjd, MYCKET power . Synd dock att han var så stor, svår att kidnappa då! ;) men vad jag föll för den! Cred till Enskede som har så fina hästar!

Laget förlorade dock med 40p. men jag tror ändå alla är väldigt nöjda med sina ritter. Speciellt jag då, som kammade hem silvermedaljen (igen) idag på våra 65,86% :) 
Lite tokigheter blev det väl i programmet, speciellt första fattningen, haha. Alltså kolla filmen! Helt okej fattning, sen ba studstuds, knasknas, och sen vidare lite chill. Skön häst det där, ingen förstod riktigt vad som hände, allra minst jag xP men verkligen, otroooligt fin och jag är glad att jag valde den där hästen! 
Stod ju mellan han och Zero, som jag red sist vi va där. Ni kanske minns? Hur kär jag blev i den där Zero, också otroligt fin och snygg valack, och jag dreglade lite när enskedes ryttare körde igenom programmet. Så lite beslutsångest blev det, dock knäpp som jag är - ÄLSKAR STORA HÄSTAR! Och Nicorro som jag nu red var ju snäppet större än Zero. Hehe. Det är okej att vara lite knasig!

 

Men jag ångrar inte mitt val, verkligen en härlig upplevelse att sitta på den hästens rygg. Och galoppen då! Skulle kunna rulla på i evigheter, och bara njuta. Sån känsla ska man ha när man hoppar av hästen! 


Gångarter 6/12
Framåtbjudning 7/14
Lösgjordhet 6,5/13
Ryttarens sits och hållning 6,5/19,5
Korrektheten i uppvisningen 7/14
"Mjukt ridet på flott häst. Vänd mer för ytterhjälperna för bättre bärighet & form. Lycka till!"

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vilken stolthet! Och videon ser verkligen bra ut! :) Vad red du för program?

Svar: Verkligen! Tack :)) vi rider LB:1an
Marie Krüger

2013-11-24 @ 19:53:53
URL: http://camillas.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback