OHNO!

Nös precis, typ hundrade gången idag. INTE BRA! Vill verkligen inte bli sjuk, orkar inte och har verkligen tid för det heller. Exet är verkligen fräsch just nu, jag har massvis med roligt planerat och ja. Nej att bli sjuk vill jag inte. Men egentligen vill väl ingen vara sjuk, hallå liksom. Men jag är nojjig just nu, wääh, äta mycket vitlök eller?
 
Haha fast vad som vore värre än att bli förkyld skulle väl vara ifall jag nyser för att jag är allergisk mot något. Det vore inte kul.

Kommentarer
Postat av: Josefin Pageryd

haha vill du att jag ska skicka den du gjorde och den jag gjorde så får du se att det INTE är exakt den du gjorde? Den är lik och jag har '' kopierat '' det du har gjort men jag har gjort om allt själv. Så den jag använder är inte gjord av dig! Jag betalade den header du gjorde av mig, så jag har rätt att kopiera och göra om den hur mycket jag vill! sluta anklaga när du inte ens vet nått..

2013-08-29 @ 23:37:12
URL: http://pageryd.se
Postat av: Josefin Pageryd- hästbloggen

Jag ville att du skulle ändra färgerna för att jag inte var helt nöjd. Jag vet att du fick lägga ner mycket tid. Till slut så sa du att du hade RADERAT allt så du kunde inte ändra nått.. antingen ljuger du för mig eller dig själv :)

2013-08-29 @ 23:40:06
URL: http://pageryd.se
Postat av: Josefin Pageryd- hästbloggen

Men ge dig, jag vet ju själv vad jag har gjort och inte. Jag skulle inte ta din header och säga att jag har gjort den. Jag ljuger inte som du tydligen har gjort.. Jag ser vad du säger, du får tro att jag har tagit din header och sagt att jag själv gjort den om du nu vill störa dig på det, du förlorar bara på det själv :) Ha det bra!

Svar: Snälla säg vad jag "tydligen" ljugit om? Att bilderna är exakt likadana när man placerar dom över varandra i ps? Ja men då är det väl fel på mitt ps.. eller mina ögon. Ahja, lycka till med att göra headers. Du vet att du måste ha egen kreativitet och inte kopiera då va? Tror inte du heller skulle vara så nöjd ifall du var med om att se ditt arbete där någon tar cred för det.
Marie Krüger

2013-08-29 @ 23:51:29
URL: http://pageryd.se
Postat av: Josefin Pageryd- hästbloggen

när jag gjorde om din header för att ändra färgerna så visste jag inte mycket hur man använde photoshop så jag fick använda youtube. Med kopiera så menar jag såklart att jag gjorde om i exakt samma stil. Har fortfarande sagt att jag kan skicka bilderna så du ser att det är två olika. Jag skulle inte ta DITT arbete och säga att det är mitt, men du verkar inte förstå det.. :)

2013-08-29 @ 23:56:23
URL: http://pageryd.se
Postat av: Josefin Pageryd- hästbloggen

fast vänta.. du har inte ens tillgång till min bild så hur har du kunnat kolla att dom är exakt likadana? Hela bilden är inte ens med i arbetet lilla du!
Du vill inte att jag ska skicka bilderna så du kan jämföra, men du kan anklaga mig ändå? Sen ska du skriva ut det på facebook också.. så jävla synd när du säger saker du inte ens vet. På min bild har hästen inte öronen framåt som du fixade, för det lyckades jag inte göra. Så man ser faktiskt stor skillnad. Skyll dig själv om du inte ens vill se skillnaderna på bilderna utan bara anklaga och kasta skit på en annan person som inte ens är värd det. KUL TJEJ DU ÄR...

Svar: Det som framstår i ditt inlägg är dock att den headern du har nu, att den har du gjort.. den bilden har bla hästen öronen framåt. Det är den jag syftar på, för du kanske inte menar just den headern som finns på din blogg, men det är så alla utifrån kommer läsa. Och det är även så jag har förstått det som. Jag ber om ursäkt ifall det inte varit den du menat, men läs själv utifrån någon annans ögon som ser lilla bilden som är kopierad från headern du har nu, då framstår det som att du har gjort den.
Jag kanske inte läst ordentligt vad du kommenterat, men det jag skrev ovan är det jag blev irriterad på. Och att jag blir sur när det framstår som att någon tar cred för mitt jobb är nog någonting du också skulle förstå!
Men om du lärt dig så pass att du lyckats göra en liknande design så får jag väl säga grattis!
Marie Krüger

2013-08-30 @ 00:13:54
URL: http://pageryd.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback